Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Σιθωνία Χαλκιδικής
Η ζωή είναι πιο ωραία στο

Mikri elia beach - Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Σιθωνία Χαλκιδικής

Φανταστείτε, ο ήχος της θάλασσας να είναι το πρώτο πράγμα που θα ακούτε το πρωί όταν ξυπνάτε και αυτό που θα σας νανουρίζει το βράδυ. Αυτό το αίσθημα μπορείτε να βιώσετε στο mikri elia beach, που είναι ένα συγκρότημα με ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στη Σιθωνία Χαλκιδικής, στην περιοχή Ελιά.
Στο επίκεντρο ενός ειδυλλιακού τοπίου, αποτελεί ιδανικό προορισμό για ζευγάρια και οικογένειες έως 4 μέλη (2 ενήλικες και 2 παιδιά), που αναζητούν μερικές στιγμές χαλάρωσης, ηρεμίας και ασφάλειας για τα παιδιά τους.

Η όμορφη, ιδιωτική παραλία που βρίσκεται ακριβώς μπροστά στα διαμερίσματα προσφέρει την αίσθηση ιδιωτικότητας που αναζητάτε, ενώ η πλούσια βλάστηση που τα περιστοιχίζει δημιουργεί ένα ζεστό, οικογενειακό κλίμα.
Μπορείτε να πάρετε τον καφέ ή το φαγητό σας κάτω από τα πλατάνια του μεγάλου κήπου δίπλα στη θάλασσα με θέα το νησί της Κελύφου, καθώς και να απολαύσετε ανέμελοι το κολύμπι σας χαλαρώνοντας στις ξαπλώστρες που διαθέτουμε στη παραλία.

Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν εξοπλισμένη κουζίνα και μπάνιο, κλιματισμό, το δικό τους μπαλκόνι καθώς και δωρεάν ίντερνετ σε όλους τους χώρους. Το συγκρότημα διαθέτει χώρους μπάρμπεκιου στον κήπο και ιδιωτικό parking για τα οχήματά σας. Τα κατοικίδιά σας είναι ευπρόσδεκτα!

Το mikri elia beach βρίσκεται σε μία καταπράσινη, ιδιωτική παραθαλάσσια έκταση, ακριβώς ανάμεσα στα δύο πιο φημισμένα χωριά της Σιθωνίας, την Νικήτη και τον Νέο Μαρμαρά. Αποτελεί μία εξαιρετική τοποθεσία γι’ αυτούς που επιθυμούν να εξερευνήσουν την περιοχή της Σιθωνίας και ταυτόχρονα να απολαύσουν ήρεμες οικογενειακές στιγμές δίπλα στο γαλάζιο της θάλασσας.

Επισκεφτείτε

κοντινούς προορισμούς

Με τη διαμονή σας στο κατάλυμά μας, μπορείτε να επισκεφθείτε πολλά σημεία ενδιαφέροντος σε κοντινούς αξιόλογους προορισμούς.

Έτσι μπορείτε να συνδυάσετε τις διακοπές σας μαζί με άλλες δραστηριότητες.

100
Αεροδρόμιο Μακεδονίας χλμ.
115
Θεσσαλονίκη χλμ.
12
Νικήτη χλμ.
9.3
Νέος Μαρμαράς χλμ.
73
Ουρανούπολη -Αγ.Όρος χλμ.
63.5
Άλσος Αριστοτέλη χλμ.

Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Σιθωνία Χαλκιδικής